Nye teamsLedige pladserArbejd med BNIFind et teamBNI-tipsOfte stillede spørgsmålAnsøg om partnerskabGuldklubben

 

 

 

 


BNI er verdens største og mest succesrige organisation inden for forretningssamarbejde baseret på referencer og personlige anbefalinger. BNI er i dag repræsenteret i mere end 70 lande med over 170.000 forretningspartnere på verdensplan - og vores målsætning er fortsat at vokse. Vi ser nemlig et stort potentiale for vores virksomhed fremadrettet. Effektiv networking er blevet en helt almindelig måde at skabe forretningsmæssig succes på.

Referencemarkedsføring er en af de vigtigste nøgler til fremgang i en virksomhed, det ser vi helt tydeligt i BNI. Vi har derfor brug for dig, som brænder for forretningssamarbejde. Dig, som vil være med til at udvikle BNI på det danske markede.


Vi søger engagerede og drevne konsulenter 

At være konsulent indebærer, at du på freelancebasis starter, driver og udvikler egne BNI-forretningsteams. Bor du fx i en by, hvor der endnu ikke er oprettet et BNI-team? Eller har du andre idéer til, hvordan BNI fortsat kan vokse i Danmark, så kontakt os allerede i dag!

Du må meget gerne have en baggrund som adm. direktør, salgsdirektør/-chef, key account manager samt erfaring fra andre netværksorganisationer. Vigtigst er det dog, at du synes om at starte virksomhed op, implementere koncepter og idéer, og at du brænder for at skabe og udvikle forretninger.


Skriv et par ord om dig selv, din baggrund, og hvor i landet du bor til René Bruun, adm. direktør for BNI Danmark. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, tips eller idéer. 

Kontakt os, og så fortæller vi meget mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Telefon: (+45) 41 12 11 24

E-mail: rene.bruun@bni.as

netværk, BNI, referenceorganisation