Nye teamsLedige pladserArbejd med BNIFind et teamBNI-tipsOfte stillede spørgsmålAnsøg om partnerskabGuldklubben

 

 

 

 

Marc Hvenegaard

Phone +4570221228
Direct Number +4530737667
Website http://itoperators.dk

Mr. Marc Hvenegaard
IT Operators ApS
Jættevej 50B
Ringsted
4100

Social Networking Links

Send Message

Marc Hvenegaard

IT Operators ApS
Chapter: BNI Køge

Computer, IT-konsulentMy BusinessJeg hjælper mine kunder med at få en problemfri IT hverdag, så de kan fokusere på deres egne arbejdsopgaver. Ved at lytte til deres behov, udfordringer og ønsker, finder jeg frem til de løsninger der kan være med til at gøre en forskel og understøtte virksomhedens strategi. Det kan være alt fra mindre justeringer i eksisterende processer til implementering af større systemer der skal digitalisere en eller flere arbejdsprocesser i én samlet platform. Fælles for alle er dog, at løsningen skal hjælpe virksomheden med at bruge IT som en strategisk fordel, fremfor blot et dumt værktøj - ofte kan selv små tiltag og justeringer nemlig medføre store mærkbare fordele.

Ideal ReferralVækstvirksomheder der gerne vil benytte IT som en aktiv del af deres vækststrategi. Gerne med en tung administration eller anden brugerbase der aktivt benytter IT systemer i deres hverdag.

Top ProductAltid tilgængelig IT support, døgnet rundt!

My Ideal Referral PartnerRevisorer, bogholdere, ERP-konsulenter og andre som har en dyb relation til sine kunder og som kan bringe os i spil.netværk, BNI, referenceorganisation