Nye teamsLedige pladserArbejd med BNIFind et teamBNI-tipsOfte stillede spørgsmålAnsøg om partnerskabGuldklubben

 

 

 

 

Peter Levinsen

Phone +4553764646
Website http://www.passion2improve.com

Mr. Peter Levinsen
Passion2improve IvS
Møllebakken 28
Slagelse
4200

Social Networking Links

Send Message

Peter Levinsen

Passion2improve IvS
Chapter: BNI Køge

Educational, UndervisningsprodukterMy BusinessMaterialer til bedre læring, møder og vidensdeling samt kurser i anvendelse af materialerne, så de skaber værdi. Vi kalder det Læringskunst og kan facilitere: Oplevelsesbaseret læring, grafisk facilitering, teambuilding og teamudvikling. Deruover kan vi fortage målinger i form af APV, trivsel, team- og lederskabs evalueringer.

Ideal ReferralUddannelsescenter, konferencecenter eller intern uddannelsesafdeling i større virksomhed.

Top ProductMaterialer til aktiv læring, effektive møder, vidensdeling, kurser og uddannelse.

Top Problem SolvedVi løser opgaverne bedst muligt, så når det er nødvendigt, har jeg kørt ud til kunderne med varerne næsten døgnet rundt. Eller jeg har tryllet med materialerne for at opfylde kundernes ønsker og derved 'opfundet' nye produkter eller anvendelesmuligheder.

My Favorite BNI StoryEn kunde bestiller en bog over webshoppen, da jeg ser hun bor få hundrede meter fra det sted vi dagen efter afholder en facilitatorkonference, sender jeg hende en mail om, at hun er velkommen til at komme og hente bogen der dagen efter. Hun bliver så inspireret af dette, at hun morgenen efter ringer sin chef, at hun skal på konference og tilmelder sig konferencen, køber bogen og deltager efterfølgende på en lang række kurser, køber masser af materilaer og lever nu af at facilitere.

My Ideal Referral PartnerMercedes Benz Global Training, Selmer / Skandinavisk Motor co., Randers Ungdomsskole, Rambøll, Novo Nordisk, TopDanmark, Process Ink, Aros kurser, JCI, Odsherred Kommune, Gentofte Kommune, Horsens Kommune, Københavns Kommune, Vordingborg Kommune, Ballerup Kommune, SKAT, Ikea (SE), SJ (SE), Transportstyrelsen (SE),netværk, BNI, referenceorganisation