Nye teamsLedige pladserArbejd med BNIFind et teamBNI-tipsOfte stillede spørgsmålAnsøg om partnerskabGuldklubben

 

 

 

 

Steen Witthøfft

Phone 56671600
Direct Number 56671601
Mobile Number 24611921
Website http://www.partneradvokater.dk

Steen Witthøfft
PARTNER Advokater
Nørregade 54 A
Køge
4600

Send Message

Steen Witthøfft

PARTNER Advokater
Chapter: BNI Køge

Legal, Advokat, selskabsret og -konstruktioner (M&E)My BusinessJeg har arbejdet med erhvervslivets forhold siden 1990. Siden 1995 har jeg været autoriseret bobestyrer, ligesom jeg har været skifterettens medhjælper i konkurs, betalingsstandsning og gældssanering ved Retten i Roskilde. Derudover arbejder jeg med investeringsprojekter i erhvervsejendomme, bestyrelsesarbejde samt udvikling af forretningsplaner til virksomheder. Jeg har senest taget supplerende uddannelse til brug for bestyrelsesarbejde og er medlem af Bestyrelsesadvokater jvf. www.bestyrelsesadvokater.dk. Jeg har udviklet værktøjet risikoafdækning og udarbejder 2-3 risikoprofiler for virksomheder om måneden, så selskaber kan dokumentere deres risiko ved kapitalrejsning, ledelsesskift, dokumentation for bestyrelsen at de arbejder med risiko mv. Jeg underviser derudover ved flere af vores kurser herunder salgs- og leveringsbetingelser, bestyrelsesarbejde, forretningsplaner, risikoafdækning og persondata.

Ideal ReferralVirksomhedsejer som vil arbejde med jura som styringsværktøj for virksomhedens risiko, salgs- og leveringsbetingelser,

Top ProductRisikoprofil for virksomhed Salgs- og leveringsbetingelser Gennemgang af virksomheds aftaler

Top Problem SolvedBestyrelsesmedlem og salg af virksomhed for en arving til en virksomhed. Krævede juridisk viden, strategisk viden og Financial viden.

My Favorite BNI StoryEn kunde skabt via bni. Kone til kunde bad mig ringe til kunde(ægtemand) og bad mig tale med vedkommende om andet end jura. Det var en strategisk opgave fordi vedkommende kun stolede på to personer hans kone og mig.

My Ideal Referral PartnerVirksomhedsejer, virksomhedskonsulent, bank, revisor, reklamefolk, revisorer, ingeniører, arkitekternetværk, BNI, referenceorganisation