Nye teamsLedige pladserArbejd med BNIFind et teamBNI-tipsOfte stillede spørgsmålAnsøg om partnerskabGuldklubben

 

 

 

 


Succeshistorie: Martin Gaarde, Gaarde Erhvervsrengøring

"Det var en meget tidlig sommermorgen for lidt over 11 år siden. En god bekendt, Erik, som var bilforhandler på Amager, havde overtalt mig til at deltage ved et møde på et hotel i indre by. Han havde lokket med kaffe og morgenbrød – men anledningen var også, at mødet efter sigende ville være godt for min forretning. Som et ekstra plus ville der netop dén dag være særlig god mulighed for at skabe kontakt til en masse spændende forretningsfolk.

I lang tid havde det hele kørt ret let i min rengøringsvirksomhed. Jeg var så småt begyndt at kede mig, og jeg var derfor frisk på, at der gerne måtte ske noget nyt – og med udsigt til både morgenmad og kaffe i godt selskab, kunne det vel ikke gå helt galt med sådan et morgenmøde, tænkte jeg."

Læs resten af Martin Gaardes succeshistorie som forretningspartner i team BNI Copenhagen lige her.


 

Succeshistorie: Thomas Svingfors Olesen, AT Postservice ApS

"Jeg har været forretningspartner i BNI Danmark fra den spæde start og kan efterhånden skrive 12 års BNI-erfaring på CV'et.

Jeg driver sammen med min kompagnon et nichepræget logistikfirma, hvor vi er specialister inden for netop vores lille område. Vi passer derfor rigtig godt ind i BNI's format om specialiserede kompetencer. Jeg har ikke så mange konkurrenter i BNI, og nyder det store udbytte det er at besøge øvrige BNI-teams rundt om i Danmark.

Mit firma, AT Postservice ApS har fået rigtig meget forretning via partnerskabet i BNI. Jeg har fået nye kunder, som jeg ellers aldrig ville være kommet i kontakt med, hvis det ikke var for mine mange gode teamkolleger. De bidrager med mere end 50 pct. af vores nye kunder samt firmaets vedvarende omsætning, og jeg har den største respekt for dem alle. 

Den største reference jeg har modtaget var på 1 mio. kr., og den største reference jeg har afgivet havde en værdi af ca. 2 mio. kr. Jeg har simpelthen ikke råd til at undvære BNI, som jeg anbefaler til alle jeg kender, der kan tage mere forretning ind."

 

 

Succeshistorie: Dennis Nielsen, Softpartner A/S

I BNI Glostrup går relationsarbejde og forretningssamarbejde op i en højere enhed. Succeshistorien understreger, hvor effektivt BNI-samarbejdet er ud fra princippet om Givers Gain.

"Jeg var til sølvbryllup, og her kommer jeg i snak med en ung mand, der har arvet nogle ejendomme sammen med broren. Jeg tænker efterfølgende ikke mere over samtalen. Et par onsdage efter fortæller en teamkollega i sin 60 sek. præsentation, at han har forbindelse til nogle forretningsfolk, der søger større ejendomme i Storkøbenhavn. Det får mig til at tænke på manden ved sølvbrylluppet. Jeg kan ikke huske hans navn, men jeg har et billede af ham på telefonen, som jeg sender til sølvbryllupsparret. De giver mig hans navn og telefonnr., og så ruller bussen. Advokaten fra mit BNI-team arbejder intenst på sagen sammen med en fælles BNI-kollega i et års tid og lander så den første handel på et stort millionbeløb - med flere forretninger på vej."

Det er effektivt forretningssamarbejde!


Team BNI Odense City går efter 50+

Et BNI-møde med 80 deltagere - det stod på menuen, da team Odense City inviterede til Vækstdag. Teamets partnere havde været aktive og inviteret spændende, potentielle samarbejdspartnere med til vækstmødet. Mødet blev afviklet som et ordinært forretningsmøde med 60 sekunder, 10 minutter, statistik, referencer samt TYFCB, som sprængte alle rammer.

"Det var en fantastisk dag, hvor vi fik vist alt det bedste fra BNI. Skarpe præsentationer, målrettede søgninger og et overvældende bidragspunkt. Hvis man godt kan lide den møde at gøre forretning på, gik man fra mødet med et meget godt indtryk, og jeg har da også allerede modtaget mange positive tilbagemeldinger fra kandidater, som ønsker at blive partnere i teamet," siger regionsdirektør, Ebbe Bernth.

BNI Odense City har lige nu 41 forretningspartnere og omsætter for over 22 millioner kroner. 

Læs mere om Odense City her.


Succeshistorie: Rolf Thynbo, TRYKogPRINT.dk

Hvad skal vi med netværk?

"Hvad er nu det for en loge, hun er ved at gå ind i?" tænkte jeg, da Anja fortalte, at hun var inviteret til et netværksmøde en tirsdag morgen. Jeg blev ikke mindre bekymret, da Anja samtidig fortalte, at vi kunne blive partnere for 10 tkr.: "men så er vi også de eneste i faggruppen," uddybede hun.

Egentlig var jeg klar til at melde pas, men Anja fortalte med lys i øjnene om vores lokale malermester, Skårup Malerforretning, som havde fået meget ud af at være en del af netværket, og da vi begge har stor tillid til - og respekt for - "Den glad maler", så var det faktisk lidt svært at styre vores nysgerrighed.

Læs resten af Rolf Thynbos succeshistorie her.


Danmarks første mega-team med 50+ forretningspartnere 

Jo flere strategiske forretningspartnere din virksomhed samarbejder med omkring marketing, desto flere forretningsmuligheder vil din virksomhed modtage. Det ved de i BNI Roskilde, og derfor har de arbejdet fokuseret og målrettet på at få teamet til at vokse til over 50 partnere - og det mål har de nået. 

Teamet har i gennemsnit afleveret 61 referencer til hinanden på hvert forretningsmøde, og de har omsat for over 26 mio. kr.

 


BNI Danmark 
bni@bni.as

netværk, BNI, referenceorganisation