Team BNI Odense City

I team BNI Odense City har vi forretningspartnere genereret meromsætning til hinanden for i alt kr de seneste 12 måneder

- og vores ambition er at øge meromsætningen i den kommende periode.

Vidste du, at BNI-forretningspartnere i gennemsnit øger deres omsætning med 20% det første år af deres partnerskab? Princippet er enkelt: "Givers Gain", som betyder, at jo flere referencer du giver til andre, desto flere kan du også regne med at få tilbage. 

I kraft af BNI's enkle og strukturerede program kan du som erhvervsdrivende øge antallet af forretningsmuligheder væsentligt via aktivt at arbejde med dit personlige netværk.

BNI Odense City er et dynamisk forretningsteam med engagerede forretningspartnere, som forstår at henvise forretningsmuligheder til hinanden.

Det er teamets målsætning at vokse i antallet af forretningspartnere. Det muliggør nemlig flere forretninger og referencer. Kan du derfor tilføre entusiasme, dynamik og integritet til vores ugentlige forretningsmøder, så er teamet åbent for ansøgninger fra seriøse forretningsfolk.

Bemærk, at der kun kan sidde én repræsentant fra hvert specialistområde i hvert team. Dét er helt unikt ved BNI og udelukker intern konkurrence. 

Af listen over forretningspartnere i teamet, kan du nemt danne dig et overblik over, om netop din branchekategori er åben.

Du er også meget velkommen til at deltage uforpligtende ved et af vores forretningsmøder. Så får du en smagsprøve på, hvordan BNI fungerer i praksis samt en fornemmelse af, hvad et partnerskab kan få af betydning for dig og din virksomhed. Du tilmelder dig nemt her.

Vi vil se frem til at hilse på dig!

Team BNI Odense City er også på Facebook. Læs med her. Du kan også opleve vores team på 45 sek. i denne video