BNI Odense
Meeting Day: Wednesday, 6:45 AM
Meeting Location:
Hotel Scandic
Hvidkærvej 25
Odense
5250
Meeting Location Phone - 66176666
Member Count: 27
President: Brian Petersen
Tel: +4521996788
Send Message
Vice President: Arne Olsen
Tel: +4528357677
Send Message
Secretary / Treasurer: Henriette Dybbro
Tel: +4520427943
Send Message
Chapter Area Director Consultant: Ebbe Bernth
Tel: 22606055
Send Message

Team BNI Odense

I team BNI Odense har vi forretningspartnere genereret meromsætning til hinanden for i alt kr 7.591.541 de seneste 12 måneder

- og vores ambition er at øge meromsætningen i den kommende periode.

Vidste du, at BNI-forretningspartnere i gennemsnit øger deres omsætning med 20% det første år af deres partnerskab?

BNI Odense er et dynamisk forretningsteam med engagerede forretningspartnere, som forstår at henvise forretningsmuligheder til hinanden.

Det er teamets målsætning at vokse i antallet af forretningspartnere. Det muliggør nemlig flere forretninger og referencer. Kan du derfor tilføre entusiasme, dynamik og integritet til vores ugentlige forretningsmøder, så er teamet åbent for ansøgninger fra seriøse forretningsfolk.

Bemærk, at der kun kan sidde én repræsentant fra hvert specialistområde i hvert team. Dét er helt unikt ved BNI og udelukker intern konkurrence. 

Af listen over forretningspartnere i teamet, kan du nemt danne dig et overblik over, om netop din branchekategori er åben.

Du er også meget velkommen til at deltage uforpligtende ved et af vores forretningsmøder. Så får du en smagsprøve på, hvordan BNI fungerer i praksis samt en fornemmelse af, hvad et partnerskab kan få af betydning for dig og din virksomhed. Du tilmelder dig nemt her.

Vi vil se frem til at hilse på dig!

Team BNI Odense er også på Facebook. Læs med her.