BNI Sønderborg
Meeting Day: Thursday, 6:45 AM
Meeting Location:
Scandic Sønderborg
Ellegårdvej 27
Sønderborg
6400
Member Count: 35
President: Jacob Føste Møller
Tel: +4542492005
Send Message
Vice President: Jens Peter Jensen
Tel: +45 74427171
Send Message
Secretary / Treasurer: Jesper Sørensen
Tel: +4551513708
Send Message
Chapter Director Consultant: Jens Michael Damm
Tel: +4570233303
Send Message
Chapter Area Director Consultant: René Bruun
Tel: +45 41 12 11 24
Send Message

Team BNI Sønderborg

BNI Sønderborgs mål for 2016 var at vokse til 40 forretningspartnere. Et mål teamet nåede allerede i årets første halvår. BNI Sønderborg har derfor fastsat et nyt og ambitiøst mål:

Ved årets udgang skal teamet bestå af 45 BNI-partnere fra forskellige branchekategorier.

Et BNI-partnerskab genererer i gennemsnit kr. 400.000,- i meromsætning pr. år pr. forretningspartner. Især personlige anbefalinger har indflydelse på partnervirksomhedernes fremgang. Det er BNI Sønderborgs ambition at generere meromsætning på kr. +20 mio. til teamets partnere via referencer og personlige anbefalinger.

BNI Sønderborg er et dynamisk forretningsteam med engagerede forretningspartnere, som altså forstår at henvise forretningsmuligheder til hinanden.

Det er teamets målsætning at vokse i antallet af forretningspartnere. Det muliggør nemlig flere forretninger og referencer. Kan du derfor tilføre entusiasme, dynamik og integritet til vores ugentlige forretningsmøder, så er teamet åbent for ansøgninger fra seriøse forretningsfolk.

Bemærk, at der kun kan sidde én repræsentant fra hvert specialistområde i hvert team. Dét er helt unikt ved BNI som referenceorganisation og udelukker intern konkurrence. 

Af listen over forretningspartnere i teamet, kan du nemt danne dig et overblik over, hvorvidt netop din branchekategori er åben.

Besøg uforpligtende BNI Sønderborg og deltag ved et af vores ugentlige forretningsmøder. Du tilmelder dig nemt her.

Vi ser frem til at hilse på dig!

Du kan også besøge BNI Sønderborg på Facebook.