Nye teamsLedige pladserArbejd med BNIFind et teamBNI-tipsOfte stillede spørgsmålAnsøg om partnerskabGuldklubben

 

 

 

 


Vi skaffer hinanden nye kunder

Nye forretninger opstår ofte via personlige kontakter, men ingen har ubegrænsede forbindelser - og dét at skaffe nye er ikke noget, der gøres med et snuptag. Hertil er BNI en uvurderlig hjælp. I løbet af de seneste 12 mdr. har BNI-forretningspartnere refereret forretninger til hinanden for en halv milliard kroner.

Som BNI-partner får du altså mulighed for at øge din forretning og omsætning væsentligt, og i BNI er der ingen konkurrence. Der kan nemlig kun være én repræsentant fra hvert specialistområde i hvert team. Du bliver en del af et team på op til 50 erhvervsfolk, der mødes fast én gang om ugen. Du kan med fordel tænke på dine BNI-kolleger som sælgere, der arbejder for dig. Så snart dit BNI-team har lært dig at kende, og de ved, hvilke kunder du søger, kan de formidle deres kontakter videre til dig. 


Dynamiske forretningsmøder
Forretningsmødernes tempo og fokus på forretningssamarbejde er et ugentligt energikick for BNI-partnere. Møderne foregår om morgenen, før almindelig arbejdstid. 

Efter en kort introduktion til BNI er mødet spækket med partnernes indlæg, søgninger mv. Du får mulighed for at fortælle, hvilke kunder du søger, og du finder ud af, hvordan du kan hjælpe dine BNI-kolleger. Et fast punkt  er også uddeling af referencer, som er personlige anbefalinger. 


Omkostningseffektiv salgstid
I BNI mødes vi ikke for at sælge vores produkter og ydelser til hinanden. Vi arbejder derimod målrettet på at skaffe hinanden nye kunder og langsigtede arbejdsrelationer. 

Engagerer du dig i BNI, afsætter du tid i kalenderen til BNI-arbejde, er du troværdig og tydelig i dine søgninger, så kan BNI ende med at være den eneste salgskanal, du behøver. Alle resultater måles i kroner og øre og er lettilgængelige via vores digitale platform, BNI Connect. 
 

Udvikling og uddannelse
Det er vigtigt, at du som ny forretningspartner kommer godt fra start med dit partnerskab, og at du hurtigt opnår et økonomisk udbytte. Du skal kende BNI's arbejdsmåde, BNI-sproget mv. Derfor uddanner vi dig bl.a. i kompetenceudvikling og referencemarkedsføring. Du vil løbende blive tilbudt at deltage i yderligere trænings- og uddannelsesforløb.

Som ny forretningspartner får du tilknyttet en mentor. Din mentor er forretningspartner i dit team og vil guide og støtte dig i den første tid.


Gennemprøvet koncept
Vi arbejder ud fra et koncept, som i mere end 30 år er udviklet, gennemprøvet og forbedret. Grundstenene bygger på princippet om Givers Gain, som helt enkelt henviser til, at når du hjælper andre, så hjælper de også dig.

Du skal være tryg ved at videreformidle kontakter til BNI-kolleger, du skal være tydelig i din handlemåde og tydelig i dine søgninger. Du skal tænke langsigtet og strategisk - netop dét muliggør BNI's koncept.
 


   Vil du vide mere?


 

     

Nysgerrig på, hvordan et BNI-møde foregår?

Team BNI Odense City giver her en smagsprøve på et forretningsmøde i deres team.

Ønsker du at besøge et BNI-forretningsteam? Find et team nær dig herBNI Danmark
bni@bni.as

netværk, BNI, referenceorganisation